Tank Level Indicator

Tank Level Indicator

TLI

x

x

Niveau watersilo niveau meten met Avecon Tank Level Indicator

X
Soms is de oplossing voor een probleem goedkoper en simpeler dan je denkt. Het meten van het water niveau in een watersilo lijkt simpel er zijn immers meerdere oplossingen via elektronische niveau meeting via cloud oplossingen of via de procescomputer.

X

Als je echter wilt zien hoe ver de silo is gevuld zonder hoge kosten of geavanceerde technologie dan wordt het lastig. Bijvoorbeeld als er een afdekking over de silo is gemonteerd of er is een drijvend anti algenzeil aanwezig.

X

Avecon heeft de oplossing, de Tank Level Indicator.
Het principe is gebaseerd op een drijver in de silo en een indicator aan de buitenzijde van de silo die met een stevig koord aan elkaar zijn verbonden.
Met behulp van twee slimme koordgeleiders geeft de indicator de werkelijke inhoud van de silo duidelijk aan.

X

De Avecon Tank Level Indicator is eenvoudig te monteren op alle nieuwe en bestaande watersilo’s ongeacht hoogte, inhoud of merk. Afdekking van de silo of een drijvend zeil vormen geen probleem. De Tank Level Indicator is geheel in kunststof uitgevoerd en wordt met een roestvrijstalen beugel aan de silo gemonteerd. De indicator wordt aan de buitenzijde beschermd door een transparante buis.

X

Deze betaalbare en simpele oplossing wordt geleverd als complete set en is eenvoudig zelf te monteren.
Voordelen

X

Optimale geleiding van het koord door katrollen in de bochten.
XX

XX

XX

Duidelijk afleesbare indicator in beschermende transparante buis.
XX

XX

Complete set.